производи со ѕвезди

Кои сме ние

Ningbo Autrau Electric Appliance Co., Ltd е професионален производител на автомобилска галантерија со добро опремена опрема за тестирање и силна техничка сила. Ние се фокусираме на мини термоелектричен фрижидер за автомобил, ладна и топла електрична мобилна кутија и пакет за мраз за автомобил.

Кои сме ние